Δευτέρα, Φεβρουάριος 17, 2020
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος

Ωράριο ΛειτουργίαςΠρωί : 

Δευτέρα έως Σάββατο : 08:00 - 14:30

Απόγευμα : 

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 17:30 - 21:00

Διαδικασία Χρέωσης - Πληρωμής

Η γενική φιλοσοφία του καταστήματος είναι πρώτα ο πελάτης να παραλαμβάνει τη παραγγελία του και μετά να την πληρώνει.Δυστυχώς όμως λόγω ορισμένων συμπτωμάτων ασυνέπειας , είμαστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψουμε αυτή τη λογική και να εφαρμόσουμε το αυστηρό και απρόσωπο σύστημα της προπληρωμής.

Έτσι λοιπόν -και το γράφουμε δυστυχώς με πικρία - από 1/03/2011 για να αποσταλεί μια παραγγελία θα πρέπει πρώτα να έχει γίνει η κατάθεση της αξίας της στη τράπεζα. Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αποστέλλονται με αντικαταβολή , καθώς και κάποιοι πελάτες με τους οποίους υπάρχει μόνιμη και χωρίς προβλήματα συνεργασία.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στις on-line παραγγελίες δεν γίνεται αυτόματη χρέωση με κανένα τρόπο.Στην ουσία λοιπόν, διαδικασία της on-line παραγγελίας , είναι μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Από τη στιγμή που εμείς παραλαμβάνουμε μια on-line παραγγελία επικοινωνούμε τηλεφωνικά με τον πελάτη για λεπτομέρειες και επιβεβαίωση και στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη παραγγελία.Όταν αυτή είναι έτοιμη ειδοποιούμε τον πελάτη για το ποσό και μόλις γίνει η κατάθεση στέλνουμε τη παραγγελία.

Μεταφορά - Έξοδα Αποστολής

Με δεδομένο ότι το site μας απευθύνεται κυρίως σε πελάτες χονδρικής , τα εμπορεύματα αποστέλλονται συνήθως με μεταφορικές εταιρίες. 

Μεταφορά - Έξοδα ΑποστολήςΗ αποστολή γίνεται σχεδόν πάντα από Θεσσαλονίκη.Η τιμή των δεμάτων ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος και τον τόπο προορισμού.Ενδεικτικά ένα δέμα μικρού μεγέθους (π.χ. 40Χ40Χ25) για Αθήνα κοστίζει περίπου 3,50 € ενώ μια παλέτα επίσης για Αθήνα κοστίζει 35,00 €.

Η επιλογή της μεταφορικής γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη με σκοπό την επίτευξη της πιο οικονομικής και αξιόπιστης για αυτόν λύσης.

Εναλλακτικές λύσεις για μικροδέματα και για πελάτες λιανικής είναι η αποστολή με courier ή με ταχυδρομείο , αντικαταβολή ή απλή αποστολή , με κόστος που ξεκινάει από 2,00 €.

Διευκρινίζουμε τέλος ότι τα προϊόντα ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη.Εμείς από τη μεριά μας φροντίζουμε πάντα για την όσο το δυνατό καλύτερη και ασφαλέστερη συσκευασία.

Διαδικασία Ενοικίασης Λαμπάδων Γάμου

Η διαδικασία για την ενοικίαση των λαμπάδων γάμου έχει ως εξής :

  1. Κατά την παραγγελία , ο πελάτης επιλέγει ενοικίαση και όχι αγορά.
  2. Με την παράδοση της παραγγελίας (ή την αποστολή αν είναι μακριά) ο πελάτης καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά των λαμπάδων.
  3. Με την επιστροφή των λαμπάδων εισπράττει πίσω την διαφορά της ενοικίασης.

Διευκρινίζουμε ότι τα έξοδα μεταφοράς για την αποστολή και την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επίσης υποχρέωση του πελάτη είναι να επιστρέψει ολόκληρη την μάζα των λαμπάδων , ανεξάρτητα αν αυτές είναι σπασμένες ή όχι.