Δευτέρα, Απρίλιος 06, 2020
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

FreeGreatPicture.com-13578-candle-wallpaper

Christmas wallpapers Christmas candles 026237

candle love wallpapers (2)

FreeGreatPicture.com-3858-candle-wallpaper

Christmas wallpapers 003725

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

 

 ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΣΧΑ 2020 !

Αγαπητοί μας πελάτες !

Λόγω των έκτακτων μέτρων τα δύο καταστήματά μας στην Έδεσσα από 18 Μαρτίου 2020 είναι κλειστά. Επειδή είναι άγνωστο πότε θα αλλάξει αυτή η κατάσταση και για να εξυπηρετήσουμε όλους εσάς που επιθυμείτε να αγοράσετε πασχαλινές λαμπάδες είτε για εσάς είτε για να τις κάνετε δώρο, θα δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων με τίτλο ''ΠΑΣΧΑ 2020 ΛΙΑΝΙΚΗ''. Αυτή η κατηγορία θα περιέχει πασχαλινές λαμπάδες σε διάφορα σχέδια τα οποία θα μπορείτε να παραγγείλετε με διαδικασία λιανικής πώλησης. Οι παραγγελίες θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά μέσω email - messenger , είτε τηλεφωνικά. Η παράδοση θα γίνεται με διανομή εντός πόλεως (Έδεσσα) ή με αποστολή με courier για τις παραγγελίες εκτός πόλεως.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Παρακαλούμε μην κάνετε παραγγελίες μέσω της φόρμας του e-shop μας γιατί δεν λειτουργεί σωστά.  Επικοινωνήστε μαζί μας μόνο μέσω email , messenger ή τηλεφωνικά.

 

 

Αγαπητοί μας πελάτες , καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα !

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τιμές χονδρικής πώλησης.Το κατάστημα απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες που επιθυμούν ποσότητες τέτοιες ώστε να δικαιολογούν τη τιμή χονδρικής.Οι ελάχιστες ποσότητες για κάθε είδος εμφανίζονται αυτόματα στη σελίδα της περιγραφής του.

Η υποβολή μιας παραγγελίας δεν είναι δεσμευτική για τον πελάτη και φυσικά δεν υπάρχει καμία on-line χρέωση.Θεωρείται για εμάς φόρμα παραγγελίας-εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οριστικοποιείται αφού πρώτα επικοινωνήσουμε εμείς με τον πελάτη για τις απαραίτητες διευκρινήσεις όπως έξοδα αποστολής , τρόπος πληρωμής κλπ.