Κυριακή, Ιανουάριος 24, 2021
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

FreeGreatPicture.com-13578-candle-wallpaper

Christmas wallpapers Christmas candles 026237

candle love wallpapers (2)

FreeGreatPicture.com-3858-candle-wallpaper

Christmas wallpapers 003725

Διαδικασία Χρέωσης - Πληρωμής

Η γενική φιλοσοφία του καταστήματος είναι πρώτα ο πελάτης να παραλαμβάνει τη παραγγελία του και μετά να την πληρώνει.Δυστυχώς όμως λόγω ορισμένων συμπτωμάτων ασυνέπειας , είμαστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψουμε αυτή τη λογική και να εφαρμόσουμε το αυστηρό και απρόσωπο σύστημα της προπληρωμής.

Έτσι λοιπόν -και το γράφουμε δυστυχώς με πικρία - από 1/03/2011 για να αποσταλεί μια παραγγελία θα πρέπει πρώτα να έχει γίνει η κατάθεση της αξίας της στη τράπεζα. Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αποστέλλονται με αντικαταβολή , καθώς και κάποιοι πελάτες με τους οποίους υπάρχει μόνιμη και χωρίς προβλήματα συνεργασία.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στις on-line παραγγελίες δεν γίνεται αυτόματη χρέωση με κανένα τρόπο.Στην ουσία λοιπόν, διαδικασία της on-line παραγγελίας , είναι μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Από τη στιγμή που εμείς παραλαμβάνουμε μια on-line παραγγελία επικοινωνούμε τηλεφωνικά με τον πελάτη για λεπτομέρειες και επιβεβαίωση και στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη παραγγελία.Όταν αυτή είναι έτοιμη ειδοποιούμε τον πελάτη για το ποσό και μόλις γίνει η κατάθεση στέλνουμε τη παραγγελία.