Κηροπλαστείο – Θ.Ι.Χρήστου

Τρόποι Αποστολής

1. Με courier.
Η χρέωση γίνεται με βάση το βάρος του δέματος. Η ελάχιστη χρέωση είναι 5,00 € για δέματα με βάρος έως 5 κιλά και στη συνέχεια χρεώνεται +1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για τις περιοχές που βρίσκονται εντός ζώνης κάλυψης της εταιρίας courier με την οποία συνεργαζόμαστε.
Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής που είναι +4,60€ για κάθε αποστολή.
Η αποστολή με courier επιλέγεται συνήθως σε παραγγελίες λιανικής, όταν το βάρος της παραγγελίας είναι μέχρι 7-8 κιλά και ο όγκος δεν ξεπερνάει αυτόν ενός χαρτοκιβωτίου.
Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στη διεύθυνση που έχει ζητήσει η πελάτης, εκτός αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά.
Τα έξοδα αποστολής με courier προπληρώνονται μαζί με την παραγγελία.

2. Με μεταφορικές εταιρίες.
Η χρέωση γίνεται κυρίως με βάση την απόσταση ανεξαρτήτως βάρους του κάθε δέματος (μέγιστο βάρος 25 κιλά ανά δέμα). Τα δέματα προωθούνται από την έδρα μας (Έδεσσα) προς Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και από εκεί παραδίδονται στις τοπικές μεταφορικές προς τον τελικό προορισμό.
Το κόστος ανά δέμα κυμαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις από 3,00€ έως 8,00€ και σπάνια ξεπερνάει τα 10,00€ σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές και νησιά.
Η αποστολή με μεταφορικές επιλέγεται συνήθως σε παραγγελίες χονδρικής, στις οποίες το βάρος είναι αρκετά μεγάλο.
Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται, ανάλογα με την πολιτική κάθε μεταφορικής :
• Επί του πεζοδρομίου στη διεύθυνση που έχει ζητήσει ο πελάτης.
• Στην αποθήκη της μεταφορικής.
• Σε κάποιο άλλο σημείο σε συνεννόηση με τον πελάτη.
Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική πληρώνονται συνήθως κατά την παραλαβή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για την επίτευξη καλύτερης τιμής, προπληρώνεται ένα τμήμα τους που αφορά στην αποστολή μέχρι την τοπική μεταφορική.

Καλάθι αγορών

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διάβάστε περισσότερα σχετικά με το τί πληροφορίες συλλέγουμε εδώ.