Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021
Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

FreeGreatPicture.com-13578-candle-wallpaper

Christmas wallpapers Christmas candles 026237

candle love wallpapers (2)

FreeGreatPicture.com-3858-candle-wallpaper

Christmas wallpapers 003725

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (14/05/2021) !

 

 Αγαπητοί μας πελάτες ! Λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιμών των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε και κυρίως της παραφίνης, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε προσαρμογή των τιμών χονδρικής και λιανικής σε πολλά από τα είδη μας. Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει σταδιακά η ανανέωση των καταχωρημένων τιμών στην ιστοσελίδα μας. Επειδή αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την παραγωγή και παραλαβή προϊόντων, παρακαλούμε πολύ, αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τα είδη μας, επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας ενημερώσουμε για τις ισχύουσες τιμές. Λυπούμαστε πολύ που μετά από αρκετά χρόνια αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε αυξήσεις και δεσμευόμαστε ότι, σε περίπτωση που οι τιμές υποχωρήσουν (υπάρχει μια φήμη για μετά το καλοκαίρι), θα προχωρήσουμε άμεσα σε αναπροσαρμογή τους.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 Από Σάββατο 15 Μαΐου τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Ισχύει μόνο ο περιορισμός του ενός (1) ατόμου για την είσοδο.

 

Ωράριο εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Τετάρτη - Σάββατο : 09:00 - 14:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 09:00-14:00 και 17:30-21:00

 

Αγαπητοί μας πελάτες , καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα !

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τιμές χονδρικής πώλησης.Το κατάστημα απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες που επιθυμούν ποσότητες τέτοιες ώστε να δικαιολογούν τη τιμή χονδρικής.Οι ελάχιστες ποσότητες για κάθε είδος εμφανίζονται αυτόματα στη σελίδα της περιγραφής του.

Η υποβολή μιας παραγγελίας δεν είναι δεσμευτική για τον πελάτη και φυσικά δεν υπάρχει καμία on-line χρέωση.Θεωρείται για εμάς φόρμα παραγγελίας-εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οριστικοποιείται αφού πρώτα επικοινωνήσουμε εμείς με τον πελάτη για τις απαραίτητες διευκρινήσεις όπως έξοδα αποστολής , τρόπος πληρωμής κλπ.